Hoeveel bedels passen er op een armband?


Meermaals hebben wij deze vraag gekregen. Een belangrijk onderscheid dat wij op onze website maken: we verkopen pandora style armbanden en bedelarmbanden (clip on).

Ons advies

Afhankelijk van de lengte van de gekozen armband, kunt u meerdere bedels op de armband plaatsen. We willen u er echter op wijzen dat beide soorten bedoeld zijn als 'spaarsysteem'. Het gros van onze klanten begint met circa 4 tot 6 bedeltjes. Het aantal bedeltjes aan uw armband kunt u vervolgens vergroten bij bijvoorbeeld een verjaardag, feestdag of andere speciale gelegenheid.

Bedelarmbanden

Aan deze armband met bedels klikt u de zogenoemde 'clip on bedels'. Deze bedels zijn voorzien van een karabijnsluiting en worden vervolgens aan één van de schakels op de armband gehangen. De bedels zijn eenvoudig op een andere plek op de armband te plaatsen. U kunt tot circa 13 bedels plaatsen op een armband van 17cm. Wilt u echter een nog voller ogende armband hebben, dan kunt u er eenvoudig nog een extra bedeltje aanklikken.


Voor de gehele collectie geld: één bedel per CM van een armband. Op een armband van 19cm zou u 19 verschillende bedels kwijt kunnen. Bijvoorbeeld 2 stoppers en 17 gewone bedels.

 


Geplaatst door